nieuws

Komatsu introduceert nieuwe elektropallettrucks

Warehousing

Als uitbreiding op de warehouserange heeft Komatsu Forklift nu de MWP20JC-3R en de MWP20J-3R in haar programma. Beide trucks zijn ontworpen voor diverse horizontale transport activiteiten en zijn zelfs geschikt in ruimtes met smalle gangpaden.

Komatsu introduceert nieuwe elektropallettrucks
Komatsu

 

De serie MWP20J-3R bestaat uit 2 types: de MWP20J-3Rac voor een zittende bestuurder en de MWP20JC-3R voor een staande bestuurder. Ook nieuw is de MWP14-1R. Dit is een elektropallettruck van 1,4 ton. Deze truck is standaard voorzien van een 12V/80 Ah batterij met een ingebouwde HF-lader. De truck is voorzien van een moderne wisselstroommotor (AC). Dit levert volgens de importeur ook een relatief hoge productiviteit op. De draagcapaciteit van deze elektropallettruckrange varieert van 1,4 tot en met 3 ton. Komatsu Forklift wordt in Nederland vertegenwoordigd door Komatsu Intern Transport.

Reageer op dit artikel