nieuws

Egemin Automation verdeeld in divisies

Warehousing

Om de transparantie naar de markt te vergroten heeft automatiseringsbedrijf Egemin Automation beslist zijn activiteiten in vier nieuwe divisies onder te brengen: Handling Automation, Life Sciences, Process Automation en Infra Automation.

Egemin Automation verdeeld in divisies
Egemin - systeem Campina

De nieuwe structuur van Egemin Automation is gericht op specifieke marktsegmenten. Samen werken de vier divisies onder de gemeenschappelijke noemer Egemin Automation. Afhankelijk van het marktsegment waarin bedrijven werkzaam zijn, kunnen zij binnen elke divisie terecht voor drie kernactiviteiten:

 

  • Consulting: professionele adviesverlening met no nonsense approach
  • Automation Products & Solutions: integrale automatiseringsprojecten
  • Lifecycle Services: onderhoud, interventies en modernisering van technische installaties
     

Handling Automation

De divisie Handling Automation richt zich op bedrijven die hun distributie en interne logistiek op efficiëntere manier willen organiseren. Deze divisie denkt samen met de klant na hoe de interne goederenbehandeling in hun magazijn, distributie of productieomgeving efficiënter kan georganiseerd worden. Dankzij het ontwerp, de integratie en onderhoud van geautomatiseerde concepten en systemen zorgen we voor een optimale afhandeling van het intern transport, opslag en orderverzamelen. Zo willen we de klant een competitief voordeel bieden.

 

De Handling Automation divisie opereert wereldwijd met belangrijkste focus op de Europese en Noord-Amerikaanse markt. Naast eigen vestigingen in deze markten werkt Handling Automation met lokale agenten en strategische partners.

 

Overige divisies

Vanuit de divisie Life Sciences levert Egemin Automation GxP-advies in validatie en compliance voor klanten uit de farmaceutische industrie, de biotechnologische sector en medical devices.

De divisie Process Automation bedient productiebedrijven met een continu of

(semi-)batchproductie, zoals ondermeer halffabrikaten in bulk en consumentenproducten.

De divisie Infra Automation legt zich toe op elektromechanische automatisering van grote infrastructuurwerken zoals bruggen, sluizen, tunnels en pompgemalen.

 

Corporate Management Team

Het Corporate Management Team van Egemin Automation bestaat uit Jan Vercammen (CEO, gedelegeerd bestuurder), Jef Rymen (COO, gedelegeerd bestuurder) en Geert Stienen (CFO).

Reageer op dit artikel