nieuws

Toyota toont primeurs op VILO Hardenberg

Warehousing

Toyota Material Handling Nederland toont op 13, 14 en 15 januari haar nieuwe producten op de VILO relatiedagen in Hardenberg. De heftruckimporteur staat samen met haar dealers Vorktrucks Holland en Munsterman. Te zien zijn de nieuwste Toyota Traigo48 en de BT Reflex reachtruck en enkele nieuwe magazijntrucks.

Toyota toont primeurs op VILO Hardenberg
Toyota Traigo48

 

Toyota Material Handling Nederland heeft de afgelopen tijd 70 procent van haar productaanbod vernieuwd. Tijdens de VILO relatiedagen kunnen bezoekers met al deze nieuwe producten kennismaken. Zoals de volledig nieuwe serie elektrische pallettrucks en stapelaars voor meelooptoepassingen BT Levio (pallettrucks) en BT Staxio (stapelaars).

 

Traigo 48-volts

Bezoekers die geïnteresseerd zijn in vorkheftrucks, kunnen kennis maken met Toyota’s compacte 48-volts heftruck. De Traigo48 range omvat 10 modellen – waarvan zes driewielmodellen en vier vierwielmodellen – met capaciteiten van 1,5 tot 2,0 ton. Alle trucks zijn voorzien van het Toyota Systeem van Actieve Stabiliteit (SAS) en het Toyota AC2 power systeem. De serie wordt geproduceerd op basis van de strenge kwaliteitsnormen van het Toyota Production System (TPS).

 

 

Reflex reachtruck

Ook de nieuwste generatie van de BT Reflex reachtruck wordt in Hardenberg getoond. De Reflex is verkrijgbaar in vijf modellen met capaciteiten van 1500 kg tot 2500 kg. Nieuw zijn de hefcapaciteiten 1,4 en 1,8 ton. De BT Reflex wordt aangeboden met BT’s unieke kantelcabine voor betere ergonomie en gebruiksgemak voor de reachtruckchauffeur bij het plaatsen van lasten op hoogte. Tevens zijn de reachtruckmodellen leverbaar met cabineversies voor gebruik in koelhuizen en drive-in-versie voor inrijdstellingen.

 

De Vilo Relatiedagen telt deze editie 84 exposanten.

Klik hier voor het deelnemersoverzicht:

 Deelnemerslijst VILO Relatiedagen Hardenberg per 15 december 2008.

 

 

 

Reageer op dit artikel