nieuws

Still en MotracLinde mijden Logistica

Warehousing

Still en MotracLinde zijn niet van de partij op de Logistica die november volgend jaar plaatsvindt. Beide organisaties verklaren in een gezamenlijk persbericht dat in een wereldmarkt die sterk onder druk staat, de deelname aan een beurs niet strikt noodzakelijk is.

Still en MotracLinde mijden Logistica
De Logistica 2009 zal het moeten doen zonder de traditionele Still-show

Het is volgens Still en MotracLinde verstandiger om ‘de beschikbare middelen aan te wenden voor het op peil houden en optimaliseren van de dienstverlening aan klanten en relaties.’

 

Kostenbewustzijn 

Het besluit om niet deel te nemen aan de Logistica 2009 is, in navolging van onder andere de personenauto- en bedrijfswagenbeurs, ook ingegeven door het feit dat de marktomstandigheden aanleiding geven tot sterker kostenbewustzijn en de noodzaak om de bedrijfsvoering gezond te houden.

Bovendien stellen beide heftruckleveranciers, ‘is er het terugkomende vraagstuk of een beurs van een dergelijke omvang nog past in de huidige economische tijdgeest’.

 

Standpunt Kion

Het besluit van Still en MotracLinde past in het beleid van Kion, de holdingmaatschappij van beide heftruckmerken, om in de komende jaren kritisch te kijken naar deelname aan nationale beurzen.

Reageer op dit artikel