nieuws

No Limit! huurt 20.000 vierkante meter magazijnruimte

Warehousing

Logistiek vastgoedontwikkelaar AMB verhuurt in Boom bij Brussel bijna 20.000 vierkante meter distributieruimte aan logistiek dienstverlener No Limit! Het Belgische bedrijf vestigt zich in het AMB Boom Distribution Center dat de vastgoedontwikkelaar nu bijna compleet verhuurd heeft.

No Limit! huurt 20.000 vierkante meter magazijnruimte
In Nederland is AMB onder ander eigenaar van het AMB Fokker Logistics Center

No Limit!, onderdeel van de Franse Staci-groep, is gespecialiseerd in supply chain management en verzorgt wereldwijd verzendingen vanuit België. De logistiek dienstverlener huurt de magazijnruimte van AMB om te kunnen voorzien in de verdere bedrijfsuitbreiding.

 

Transportcorridor

Het AMB Boom Distribution Center, dat een totale omvang heeft van 40.600 vierkante meter. is gunstig gesitueerd langs de transportcorridor Brussel-Antwerpen.
 
De logistiek vastgoedontwikkelaar heeft met dit huurcontract het dc in zes maanden tijd nu bijna volledig verhuurd.  Het pand ligt langs de A12 richting de haven van Antwerpen, de derde grootste containerzeehaven van Europa, en de internationale luchthaven van Brussel, de op zes na grootste luchtvrachtafhandelaar van Europa.

 

Nederland

Op 30 september 2008 beschikte AMB in heel Europa over ongeveer 1,3 miljoen vierkante meter aan industrieel vastgoed en ontwikkelingsprojecten. In Nederland heeft de logistiek vastgoedontwikkelaar onder andere over het Fokker Logistics Center (zie foto).

Reageer op dit artikel