nieuws

Movexx trekt nog harder aan rolcontainers en karren

Warehousing

De nieuwste Movexx T3500 trekt moeiteloos een rolcontainer of kar met een 3,5 ton last. In vergelijking met bestaande trekkers is de Movexx een stuk compacter en lichter (300 kg). Hierdoor is de trekker ook in de vrachtauto makkelijk mee te nemen en te manoeuvreren.

Movexx trekt nog harder aan rolcontainers en karren
Movexx T3500

 

Zo pakt deze trekker van Movexx moeiteloos een zware dwarsgeplaatste rolcontainer. Het aanhaken van de koppeling is door het lage eigen gewicht een stuk lichter geworden. De elektrische trekker heeft twee standaard snelheden die instelbaar zijn tussen de 0 en 8 kilometer per uur. De 24V batterij is afneembaar. Hiermee kan bij intensieve inzet er met een wisselbatterij eenvoudig worden doorgewerkt als de energievoorraad tekort schiet. Via een handig dockingstation kan de batterij separaat worden geladen, ook tijdens het transport op de 24V-installatie van de vrachtauto.

Reageer op dit artikel