nieuws

Datalogic introduceert nieuwe heftruck terminals

Warehousing

Met de nieuwe heftruckterminals uit de R Series wordt de productiviteit volgens de leverancier Datalogic Mobile in het magazijn verhoogd, doordat het aantal fouten tijdens het wegzetten, picken, ontvangen en verzenden minimaal is.

Datalogic introduceert nieuwe heftruck terminals
Datalogic R Series

 

De R Series heftruck terminal is voorzien van 25 externe toetsen voor directe gegevensinvoer. Er zijn diverse accessoires beschikbaar om de heftruck terminal, de handscanners en de externe toetsenborden flexibel en robuust te kunnen monteren. Daarnaast beschikken de R Series over een specifiek software keyboard met meer dan 25 layouts (inclusief 8 verschillende talen).

 

Kenmerken

De terminal heeft een robuuste aluminium casing voor een hoge schokbestendigheid. Ook de doorgaans schokgevoelige ventilator ontbreekt. Een ander in het oog springend kenmerk is het robuuste touch screen display. De R Series zijn IP 67 gesealed. Hierdoor zijn ze volledig bestand tegen stof, water en schoonmaakmiddelen. Er is bij Datalogic Mobile ook een model voor vriesomgevingen beschikbaar in de temperatuurrange -30 tot +50 graden Celsius.

 

Platform

De R Serie werkt op basis van het Windows CE operating System in combinatie met een X Scale processor. De nieuwe heftruck terminal maakt ook gebruik van de Datalogic Utilities en het Wavelink Powered programma met Wavelink Avalanche en Wavelink telnet software (pre-installed en pre-licensed).

Reageer op dit artikel