nieuws

Website palletopslag.nl in de lucht

Warehousing

Onlangs is de nieuwe site palletopslag.nl in de lucht gegaan. Palletopslag.nl is bedoeld voor bedrijven die te maken hebben met een tijdelijk of permanent ruimteprobleem. De site is onderdeel van Doeleman Logistiek.

Website palletopslag.nl in de lucht
www.palletopslag.nl

Doeleman heeft palletopslag.nl gelanceerd om een oplossing te bieden voor de vraag naar palletopslag. "We weten dat er bedrijven zijn die op zoek zijn naar alleen palletopslag. Zij komen terecht bij aanbieders die een tijdelijke oplossing kunnen bieden, of net niet voldoende faciliteiten zoals eigen transport of een goed WMS in huis hebben. Ook zijn er logistiek dienstverleners die het niet aantrekkelijk vinden om alleen pallets op te slaan voor een bepaalde klant. Met ons warehouse en de nieuwe ruimtes denken we een dienst te kunnen bieden tegen aantrekkelijke voorwaarden", zegt Edwin Doeleman.

Verhuizing 

Doeleman Logistiek is onlangs verhuisd naar een nieuw onderkomen op Distripark Doelwijk, langs de A12 en nabij de A20 in Waddinxveen. Het warehouse beschikt over een opslagcapaciteit van 20.000 palletplaatsen en is voorzien van een toegangs- en alarmsysteem.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel