nieuws

Versteijnen opent tweede vestiging in Hongarije

Warehousing

Logistiek dienstverlener Versteijnen Logistics heeft afgelopen oktober een tweede distributiecentrum geopend in Hongarije. Het nieuwe dc is gevestigd in Székésfehervar circa zestig kilometer ten zuidwesten van Boedapest.

Versteijnen opent tweede vestiging in Hongarije
Nieuw warehouse Versteijnen

Versteijnen Logistics is sinds 1995 actief in Hongarije en voorziet zowel nationaal als internationaal georiënteerde bedrijven in dit Balkanland van transport en logistiek. Het nieuwe magazijn in Székésfehervar heeft een totaal oppervlak van 12.000 vierkante meter. De logistiek dienstverlener houdt zich vanuit dit dc voornamelijk bezig met Vendor Managed Inventory, yard services en internationaal transport.

 

 

Uitbreiding activiteiten

Het pand voldoet aan de TAPA richtlijnen en inmiddels is ook de AEO status aangevraagd. Doelstelling van Versteijnen is om vanuit dit dc in de nabije toekomst complexere logistieke taken uit te voeren met Westeuropese ICT in combinatie met de gunstige Oost-Europese lonen.

In 2009 worden hier expeditieactiviteiten aan toegevoegd. Versteijnen beschikt in Hongarije in totaal over 24.000 vierkante meter magazijnruimte, veertig trekkende eenheden met in totaal 135 medewerkers. De logistiek dienstverlener heeft ook nog een vestiging in Sárvár.

 

Reageer op dit artikel