nieuws

Van Looy Group kiest voor Alphen a/d Rijn

Warehousing

De Van Looy Group Nederland heeft Alphen a/d Rijn gekozen als locatie voor haar Nederlandse vestiging. Door groei in omzet en het toenemende aantal Nederlandse medewerkers is er een behoefte ontstaan aan een uitvalsbasis dichter op de markt.

Van Looy Group kiest voor Alphen a/d Rijn
Marc Guns

 

"Onze mensen werken uiteraard de meeste tijd op locatie bij de klant", aldus Marc Guns, Managing director, "maar uitwerking van plannen vindt vaak op kantoor plaats". Om de reistijden van en naar Antwerpen te beperken en onnodige CO2 uitstoot te vermijden is besloten een kantoor in Nederland te openen. Als vestigingsplaats is gekozen voor Alphen a/d Rijn, een centrale locatie binnen de Randstad.

 

Succesvolle projectaanpak

De Van Looy Group is succesvol met haar projectaanpak waarbij samen met de klant op een transparante wijze naar de juiste oplossing wordt toegewerkt. Of het bij een distributiecentrum nu gaat om een manuele of gemechaniseerde oplossing, de adviesorganisatie ontwerpt een bedrijfseconomisch verantwoord alternatief, gebaseerd op een optimale afstemming tussen het gebouw en de logistieke inrichting.

 

Beperkte impact kredietcrisis

Wat betreft de toekomst voorziet Van Looy Group voor 2009-2011 een verdere stijging van de omzet. Dit geldt ook voor Nederland. De impact van de kredietcrisis en de economische gevolgen zal uiteraard ook zijn invloed hebben op de markt voor bouw van nieuwe logistieke centra. "Binnen voor ons belangrijke sectoren zoals de farma en de food zien we vooralsnog geen terughoudendheid in investeringen", aldus Marc Guns.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel