nieuws

Marktpartijen: ‘Logistiek Park Moerdijk haalbaar

Warehousing

Een logistiek park in Moerdijk in de oksel van de snelwegen A16 en A17 is financieel en planologisch haalbaar. Vier marktpartijen trekken deze conclusie in een gezamenlijke visie die ze aankomende woensdag gaan presenteren op het provinciehuis in ’s-Hertogenbosch.

Marktpartijen: ‘Logistiek Park Moerdijk haalbaar
Logistiek Park Moerdijk

Het consortium dat het haalbaarheidsonderzoek heeft gedaan bestaat uit de bedrijven Roozen- Van Hoppe/Arcadis, DHVG/VolkerWessels Vastgoed BOAG, Den Heerlijckheit/Niervaart en Heijmans/ProDelta. Ondanks de eensluidende conclusie dat het 150 hectare grote Logistiek Park Moerdijk financieel en planologisch haalbaar is, verschillen de vier qua inzicht nog over de inhoudelijke invulling. Wat dat verschil is, willen de partijen pas aankomende woensdag bekendmaken.

 

Inrichting

De aanleg van een Logistiek Park is onderdeel binnen de in totaal negen plannen rond het project ‘Moerdijk MeerMogelijk’ van de gemeente Moerdijk, provincie Noord Brabant en het Rijk.

Aankomende woensdagmiddag presenteert het consortium van bedrijven in het provinciehuis in ‘s-Hertogenbosch hun visie op de inrichting van het Logistiek Park en de beoogde vorm van samenwerking.

 

 

Reageer op dit artikel