nieuws

Handig draagtasje voor logistieke hulpmiddelen

Warehousing

Acht jonge logistieke studenten van het ROC in Tilburg hebben in het kader van hun opleiding tot ‘manager opslag en vervoer’ een officiële mini-onderneming opgestart. Het eerste operationele product dat deze ondernemers in spé op de markt brengen, is de Logibag.

Handig draagtasje voor logistieke hulpmiddelen
Logibag

 

Dit is een handig zelfbedacht en geproduceerd draagtasje van netjes afgewerkt skai voor warehousemedewerkers, waarin veel gebruikte hulpmiddelen, zoals een Stanley snijmesje, een pen, een stift en een rolbandmaat in kunnen worden opgeborgen.

Alles bij de hand
Uit hun stageperiode bij diverse warehouses is gebleken dat deze hulpmiddelen iedere keer gemakkelijk kwijtraken. Met het draagtasje is alles bij de hand. De LogiBag kan naar keuze worden bevestigd aan de broek, riem, middel of arm.

 

Info: Logibag, Tilburg

Reageer op dit artikel