nieuws

Build-to-suit dc voor Idexx Laboratories

Warehousing

Fabrikant van onder andere gezondheidszorgproducten voor dieren, Idexx Laboratories, zal volgend jaar nabij de Amsterdamse luchthaven Schiphol een distributiecentrum van 6.920 vierkante meter huren. Het dc in het AMB President Distribution Center, moet tegemoet komen aan de groeiende vraag naar de producten van Idexx .

Build-to-suit dc voor Idexx Laboratories
Nieuw dc Idexx

Het bedrijf wil het distributiecentrum, dat gebouwd wordt volgens het build-to-suit-principe, vooral gebruiken als instrument om niet alleen in Europa verder te groeien, maar ook voor nieuwe markten in het Midden-Oosten en Zuid-Afrika. Het distributiecentrum krijgt voorzieningen voor koel- en vriesopslag. Het pand krijgt daarnaast ongeveer 5.190 vierkante distributieruimte en 1.100 vierkante meter kantoorruimte.

 

Oplevering

Het distributiecentrum komt te staan op bedrijventerrein De President in Hoofddorp, in de buurt van luchthaven Schiphol. Het bedrijventerrein biedt ruimte aan bedrijven met activiteiten op het gebied van logistiek, R&D, ICT en groothandel. De ontwikkeling van het pand is in handen van logistiek vastgoedontwikkelaar AMB Property Europe en zal in de zomer van 2009 worden opgeleverd.

Reageer op dit artikel