nieuws

Wincanton breidt uit in ‘s-Heerenberg

Warehousing

Logistiek dienstverlener Wincanton is onlangs begonnen met de bouw van een nieuwe distributiecentrum in ‘s-Heerenberg. De nieuwbouw maakt onderdeel uit van de strategie om de Nederlandse dochteronderneming verder te ontwikkelen en de diensten op het gebied van contract logistics in Nederland te versterken.

Wincanton breidt uit in ‘s-Heerenberg

Wincanton werkt inmiddels vanuit vier vestigingen in Nederland, waaronder een bestaande locatie in ‘s-Heerenberg. Het nieuwe gebouw beschikt straks over drie verdiepingen van 840 vierkante meter. De eerste steen legging heeft vorige week vrijdag plaatsgevonden. De ingebruikname van het pand is voor medio 2009 gepland.

 

Nieuwe klanten

Aangezien de bestaande vestiging in ‘s -Heerenberg vrijwel op volle capaciteit draait, heeft Wincanton-groep besloten om in een nieuw pand te investeren om aan de groeiende vraag te voldoen. Het bestaande gebouw wordt in de toekomst volledig voor de contractlogistieke activiteiten gereserveerd en zal de distributie verzorgen van twee nieuwe klanten uit de diervoeding- en fietsenbranches.

 

Lees ook:

 

 

Reageer op dit artikel