nieuws

Vilo relatiedagen in Gorinchem geannuleerd

Warehousing

De Vilo relatiedagen in Gorinchem gaan dit jaar niet door. De organisatie heeft het evenement – dat gepland stond op 9 tot en met 11 december 2008 – geannuleerd vanwege onvoldoende deelneming van exposanten. De Vilo relatiedagen in Hardenberg op 13 tot en met 15 januari 2009 gaan wel door.

Vilo relatiedagen in Gorinchem geannuleerd
Vilo relatiedagen

 

Zodra er voldoende vraag komt vanuit de branche zal de organisatie kijken of het haalbaar is om deze vakbeurs weer neer te zetten in Gorinchem. De vorige Vilo editie in Gorinchem trok slechts 39 exposanten uit de hoek van heftruckdealers en magazijninrichters. 

 

Tegenhanger in Hardenberg 

De tegenhanger in Hardenberg haalde de afgelopen jaren met gemak het dubbele aantal exposanten. Vilo staat voor Verpakkingsindustrie, Intern transport, Logistiek en Opslag.

 

 

 

 

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel