nieuws

Tom van Trijen is nieuwe directeur Wynmalen MH

Warehousing

Met ingang van gisteren (1 oktober) is Tom van Trijen aangesteld als algemeen directeur van Wynmalen Materials Handling. Hij volgt daarmee Leo Westhoek op, die sinds 2002 de organisatie heeft geleid. Westhoek zal de financiële zaken binnen de organisatie op zich nemen.

Tom van Trijen is nieuwe directeur Wynmalen MH

 

Tom van Trijen (foto) is met dertig jaar ervaring een oude bekende in de intern transport branche. Van Trijen was gedurende een periode van twaalf jaar onder andere ook algemeen directeur bij heftruck importeur Still en daarvoor bij MotracLinde. Na de integratie van de afdeling intern transport van Wynmalen Materials Handling en de daarmee gepaard gaande reorganisatie wordt het nu de taak van Van Trijen om de organisatie en het marktaandeel naar een hoger plan te trekken.

 

Companyprofiel

Wynmalen Materials Handling is importeur van o.a. Yale vorkheftrucks- en magazijnvoertuigen, Votex-Bison zijladers en Turbo veegmachines. Citechma Retail & Services, waar W&H is ondergebracht, behoort tot de handel divisie van de Citadel Industries groep. Citadel Industries is op haar beurt onder verdeeld in twee divisies: OEM en handel. De focus binnen de OEM divisie is gericht op Energie, Ecologie en Materiaal & Componenten. De handel divisie is georiënteerd op de Import en Verkoop & Machine Service.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel