nieuws

Te Winkel & Oomes houdt Open Dag van de Chemie

Warehousing

Op zaterdag 18 oktober aanstaande vindt de landelijke manifestatie “Dag van de Chemie” plaats bij Te Winkel & Oomes. Tijdens dit tweejaarlijks terugkerend evenement opent de chemische industrie gedurende één dag haar deuren.

Te Winkel & Oomes houdt Open Dag van de Chemie

 

Vanaf 10.00 uur zijn geïnteresseerden welkom in het chemical warehouse van Te Winkel & Oomes (TWO) in Nijmegen. De bezoekers krijgen een programma met een rondleiding door de chemische magazijnen. Tijdens de rondleiding zullen diverse demonstraties te zien zijn. Ook voor de kinderen zijn er verschillende activiteiten georganiseerd.

 

Restricties

Tijdens deze open dag zullen er strenge veiligheidseisen gelden om deze dag in goede banen te leiden. TWO verwacht een grote opkomst. Het aantal nog open plaatsen per sessie is beperkt. Bezoekers worden daarom aangeraden zich op de korte termijn via hun website in te schrijven voor dit evenement.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel