nieuws

Rocla wint AGV-award

Warehousing

De Finse heftruckfabrikant Rocla Oyj heeft een award ontvangen voor haar baanbrekende AGV-concept (Automatisch Geleide Voertuig). De prijs werd aan Rocla ter beschikking gesteld door het onafhankelijke International Logistics Center (ILC).

Rocla wint AGV-award

 

De verkiezing en uitreiking vond onlangs plaats tijdens de AGVS-conferentie 2008 op de Leibniz Universiteit in Hannover. Het ILC baseerde de prijstoekenning op de technische en economische innovatie en het aantrekkelijke design van de AGV.

 

Het modulaire concept omvat diverse modules die uitwisselbaar zijn met de bestaande conventionele AGV’s van het Finse merk. Dit resulteert onder andere in een lage economische kostprijs. Het merk Rocla wordt in Nederland vertegenwoordigd door Crepa.

 

 

 

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel