nieuws

Goodman breidt fors uit in Hongarije

Warehousing

Logistiek vastgoedontwikkelaar Goodman breidt zijn activiteiten uit in Centraal-Europa, en dan met name Hongarije, verder uit. Deze uitbreiding heeft geresulteerd in de aankoop van 175.000 vierkante meter grond en de ontwikkeling van een distributiecentrum.

Goodman breidt fors uit in Hongarije

Daarnaast verhuurde de logistiek vastgoedontwikkelaar in Slowakije onlangs het eerste deel van een nog te ontwikkelen logistiek centrum van 180.000 vierkante meter.Om de groei in goede banen te leiden opent Goodman ook deze en volgende maand kantoren in Polen en Roemenië.

 

Luchthaven  

Goodman kocht 155.000 vierkante meter grond aan in Hongarije voor de ontwikkeling van een logistiek centrum bij de internationale luchthaven Ullo Airport. Hiervan is inmiddels 27.000 vierkante meter verhuurd aan een Duits cosmeticabedrijf.

 

Uitbreiding Hongarije

In de Hongaarse hoofdstad Boedapest kocht de logistiek vastgoedontwikkelaar 20.000 vierkante meter grond. Deze week heeft logistiek dienstverlener Bertrans (foto) een op maat gemaakt magazijn van 10.000 vierkante meter in Kecskemet, ook in Hongarije, in gebruik genomen. Het pand maakt deel uit van een logistiek centrum van 25.000 vierkante meter dat de vastgoedgroep bezit en beheert voor Bertrans.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel