nieuws

Esra neemt Geveke over

Warehousing

Magazijninrichter en heftruckleverancier Esra Intern Transport heeft Geveke Intern Transport (GIT) overgenomen. Met de overname krijgt Esra de beschikking over de import en levering van het Chinese heftruckmerk Hangcha en Noblelift. Deze zijn aanvullend op de eigen gevoerde heftruckmerken Cesab en Stöcklin en de Mecalux stellingen.

Esra neemt Geveke over

 

Voor de klanten van Geveke Intern Transport zal de overname geen ingrijpende gevolgen hebben. Esra zal alle bestaande verhuur- en onderhoudscontracten tegen dezelfde voorwaarden overnemen. In praktijk betekent dit dat alle activiteiten van GIT worden gecentraliseerd in de vestiging van Esra in Apeldoorn.

 

Totaalleverancier

Voor het Apeldoornse Esra is dit een belangrijke stap voorwaarts. Via deze overname kan de onderneming haar marktaandeel in Nederland verder uitbouwen en gelijkmatiger verdelen. Door deze overname zet Esra haar imago als totaalleverancier voor logistieke producten meer kracht bij. Geveke Intern Transport was gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van zowel thermische als elektrische heftrucks en warehousing. Het in Amsterdam gevestigde bedrijf had tevens een eigen serviceafdeling, die ook heftrucks van derden onderhield.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel