nieuws

Clever verbindt Macropak met ICT&Logistiek

Warehousing

Op de stand van automatiseerder Clever konden bezoekers hun eigen order door een nagebouwd logistieke proces halen. Aan de hand van je toegangskaart wordt op de Macropak een productieorder aangemaakt, deze wordt getransporteerd naar ICT&Logistiek en daar wordt deze ingeslagen in het magazijn.

Clever verbindt Macropak met ICT&Logistiek

In het kader van de Industriele Week vindt gelijktijdig met de beurs ICT & Logistiek ook de verpakkingsbeurs Macropak plaats. Op de stand van Clever en zijn partners DL Tech, Newton en Datell  werd hiertussen letterlijk een verbinding gelegd.

 

Toegangskaart is order

Met een spectaculaire opstelling met een rollerbaan tussen twee beursstands, demonstreert Ben Kruithof het proces. "Door het scannen van je toegangskaart wordt er in het productiesysteem een order aangemaakt."

 

Hij neemt een doosje, plaatst deze op de lopende band en dan wordt de order in productie genomen. "Er wordt nu automatisch een etiket geprint met jouw naam erop en die wordt automatisch op het doosje aangebracht. Even verderop wordt de tweedimensionele barcode weer automatisch uitgelezen en wordt de productieorder afgesloten."

 

Van Macropak naar ICT&Logistiek

Via een rollerbaantje over de hoofden van de beursbezoekers heen wordt het doosje vanaf de stand op de Macropak naar een andere stand op de beurs ICT&Logistiek getransporteerd.

 

Ben Kruithof neemt ons mee naar de andere stand en vervolgt hier zijn verhaal. "De order wordt nu automatisch ingeslagen in het magazijn." Om het doosje mee te geven aan de bezoeker moet het worden uitgeslagen. Hij neemt het doosje, scant het etiket en wijst op het computerscherm. "Kijk nu zie je dat de order is uitgeslagen uit het magazijn."

 

 

 

Lees hier nog meer over de vakbeurs ICT & Logistiek!

Reageer op dit artikel