nieuws

Acht Tonero-heftrucks voor Ankerpoort

Warehousing

Toyota Material Handling Nederland leverde onlangs zeven Tonero 2.5 tons LPG vorkheftrucks en één gelijknamige dieselversie af bij de industriële minerale poeders en granulatenproducent Ankerpoort in Geertruidenberg. De LPG-trucks vervangen hiermee na zes jaar dienst het oude Totota-heftruckpark.

Acht Tonero-heftrucks voor Ankerpoort

 

De heftrucks worden zwaar ingezet op het grote buitenterrein van Ankerpoort. Zestien uur per dag, zes dagen per week moeten de trucks in alle weersomstandigheden paraat zijn.

 

Verwachtingspatroon 

Volgens Piet Jaspers, hoofd technische dienst zitten de chauffeurs het grootste deel van de dag op de truck en moeten dus wel comfortabel kunnen zitten en werken. "We zochten een productieve en veilige truck met goede ergonomische eigenschappen. Met de vorige Toyota 7-serie hebben we zes jaar naar tevredenheid gewerkt. In het vervangingstraject hebben we ook objectief gekeken naar andere leveranciers, maar onze keus is toch weer op Toyota gevallen".

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel