nieuws

Rollen stapelen op pallets

Warehousing

Rollen en alle overige cilindervormige lading laten zich altijd moeilijk stabiel stapelen op pallets. Het risico dat deze lading van grote hoogte van de pallet valt, is groot.

Rollen stapelen op pallets

 

De door BührmannUbbens Packaging uit Zutphen ontwikkelde ‘Stakker roll cradles’ zijn gemaakt van stevige langwerpige stroken gerecycled papiervezel met holle uitsparingen waarin cilindervormige lading zoals rollen worden gefixeerd. De ‘cradles’ worden tussen iedere te stapelen rollenlaag aangebracht. Ze zijn verkrijgbaar voor cilindervormige producten met een diameter van 10 tot 100 centimeter. De ‘cradles’ zijn onderling stapelbaar, meerdere malen bruikbaar en milieuvriendelijk.

 

 

Bezoek de website van BuhrmannUbbens Packaging

 

Reageer op dit artikel