nieuws

Lukassen neemt 22 nieuwe elektrische BT-pallettrucks in gebruik

Warehousing

Groothandel Lukassen en Zn uit Nieuwegein heeft 22 elektrische pallettrucks in gebruikgenomen van het merk BT. De nieuwe trucks waren nodig ter vervanging van een aantal verouderde exemplaren en ter uitbreiding van het totale aantal. Hierdoor kan Lukassen in de groeiende transportbehoefte voorzien. De nieuwe trucks worden zowel bij de groothandel zelf als op locatie ingezet.

Lukassen neemt 22 nieuwe elektrische BT-pallettrucks in gebruik

 

De pallettrucks worden door Lukassen gebruikt voor horizontaal transport en het laden en lossen van de vrachtwagens. Ook gaan ze mee met de truck voor gebruik bij de klant. Een aantal van de geleverde BT-pallettrucks van het type LWE180 en 200 en LPE200 is uitgevoerd met een opklapbaar lastrek voor flexibele pallethandling van zowel europallets als blokpallets. Met de aanschaf van de nieuwe machines is het bestaande park van Lukassen vervangen en uitgebreid, zodat aan de groeiende transportbehoefte wordt voldaan.

 

Service en onderhoud

Groothandel Lukassen en Zn is gespecialiseerd in aardappelen, groenten, fruit en exoten. Dagelijks vertrekken bij Lukassen acht vrachtwagens om binnen- en buitenlandse klanten te voorzien van dagverse producten. Het bedrijf heeft 30 werknemers en een warehouse met een oppervlakte van ruim 4.000 m2. Daarnaast heeft Lukassen 16 bananencellen, met een capaciteit voor ruim 10.000 kartons bananen. Hier worden onder andere de bananenmerken Bonita, Turbana en Chiquita gerijpt. De pallettrucks werden geleverd door Van de Kreeft uit Nieuwegein. Dit bedrijf gaat ook de service en het onderhoud verzorgen.

 

Lees ook

 

Reageer op dit artikel