nieuws

Katoen Natie start Mega Logistiek Project in Gent

Warehousing

De Belgische logistiek dienstverlener Katoen Natie stopt maar liefst 65 miljoen euro in de ontwikkeling van groenden en gebouwen op de site van Volvo Cars Gent. Dat meldt het Belgische blad Business Logistics. De totale oppervlakte van het terrein is 25 hectare, Katoen Natie wil er ruim 116.000 m2 aan magazijnen gaan bouwen.

Katoen Natie start Mega Logistiek Project in Gent

 

Maar tegen de tijd dat de 116.590 m2 er staat is het wel 2015. Met de aankoop van de grond en de bouw van de panden wil Katoen Natie inspelen op de groei die het bedrijf verwacht in de logistieke sector, zo meldt Business Logistics. Dat Katoen Natie terrein en grond van Volvo koopt is niet verbazingwekkend. De logistiek dienstverlener is in Gent begonnen in 1987 als logistiek bedrijf voor met name de auto-industrie. De activiteiten voor de automobielindustrie zijn in Gent echter vandaag de dag verhoudingsgewijs stukken kleiner dan in de beginperiode in Gent.

 

Lees ook:

 

 

Reageer op dit artikel