nieuws

ICT & Logistiek: Nordic combineert datacollectie met VOIP

Warehousing

De Nordic ID Morphic combineert datacollectie functionaliteit met voice mogelijkheden via VOIP. Gebruikers hoeven simpelweg niet meer verschillende toestellen mee te dragen, zoals een DECT telefoon, GSM, barcode scanner, PDA enzovoort.

ICT & Logistiek: Nordic combineert datacollectie met VOIP

 

De Nordic ID Morphic is een nieuwe budgetvriendelijke veelzijdige handterminal. Deze is ontwikkeld volgens dezelfde principes als zijn voorgangers, maar nu compacter en sneller. Gebruikers van de RF-serie (beter bekend als Piccolink) kunnen naadloos overschakelen, zonder extra software ontwikkeling. Tegelijkertijd staat ‘de deur open’ voor toekomstige Wlan en Windows gebaseerde applicaties.

 

Deze handterminal is tevens op de aankomende ICT&Logistiek 2008 in Utrecht te zien.

Lees ook

Reageer op dit artikel