nieuws

BMWT haalt drie nieuwe leden binnen

Warehousing

Medio oktober worden de bedrijven Noordrek uit Lindschoten, Multiprofiel uit Assen en Anera uit Klundert lid van de sectie magazijnstellingen van brancheorganisatie BMWT. Met de komst van deze drie leveranciers van magazijninrichtingen groeit de magazijnstellingensectie van BMWT tot 27 leden. Gezamenlijk leveren zij 80 procent van het totale marktvolume.

BMWT haalt drie nieuwe leden binnen

 

Volgens directeur Anton van Loon van BMWT is de groei van de magazijnstellingensectie het resultaat van het consequent werken aan de versterking van de kwaliteit in de magazijnstellingenbranche. Dat doet BMWT onder andere via de ingebruiknamekeur die steeds vaker in offertes voor de levering van magazijnstellingen is opgenomen. Daarnaast ontwikkelt BMWT, samen met het ministerie van VROM, brochures over magazijnstellingen, over het bouwbesluit en over het aanvraagformulier bouwbesluit.

 

Markttechnische zaken

BMWT is de brancheorganisatie van importeurs en fabrikanten van bouwmachines, magazijninrichtingen, wegenbouwmachines en transportmaterieel. De organisatie richt zich vooral op het behartigen van de collectieve belangen van de leden in markttechnische zaken. Daarnaast krijgen gemeenschappelijke zaken die met de bedrijfsvoering te maken hebben aandacht.

 

Extra garantie

Vanwege de brede verscheidenheid aan activiteiten van de leden, heeft BMWT haar taken verdeeld over zes disciplines: het uitvoeren van keuringen, het geven van trainingen, de verhuur van werkmaterieel, de beveiliging van materieel, het verstrekken van extra garantie op gebruikt werkmaterieel en het uitvoeren van VCA-gecertificeerde examens. BMWT telt in totaal ruim 125 leden, waarvan de meeste ook deelnemers zijn aan BMWT-keur. Samen hebben deze keurbedrijven in 2007 meer dan 170.000 keuringen uitgevoerd. De lidbedrijven die deelnemen aan BMWT-train hebben in 2007 ruim 5000 trainingen verzorgd.

 

Lees ook

Reageer op dit artikel