nieuws

Manitou viert groots jubileumfeest

Warehousing

Manitou Benelux viert haar 50e verjaardag (1958-2008) met de tweede editie van de Manitour. Voor die gelegenheid zullen meer dan 50 machines worden voorgesteld uit de bouwwereld, de landbouw, de logistiek en de industrie.

Manitou viert groots jubileumfeest

 

Voor de bouwsector zal een ruime vertegenwoordiging van het MT en MRT-gamma aanwezig zijn met onder andere de grootste roterende verreiker (MRT3050) op de markt. Daarnaast wordt ook het volledige gamma elektrische en verbrandings heftrucks getoond in de hefcategorie 1.5 tot 7 ton in de uitvoeringen industrieel, semi-industrieel (MSI) en ruw terrein of 4WD. Ook alle Manitou hoogwerkers zijn vertegenwoordigd, waaronder een nieuw model compacte verticale (60V) hoogwerker met een werkhoogte van 6m. Tenslotte zijn ook de door Manitou Benelux geïmporteerde Thaler knikladers vertegenwoordigd.

 

 

Gratis entree 

Net zoals bij de eerste Manitour editie in 2006 worden doorlopende demonstraties gegeven en is er de mogelijkheid bepaalde machines te testen.

De Manitour wordt op 26 en 27 september gehouden in de evenementenhal in Gorinchem. De toegang en consumpties zijn gratis. Het wordt aangeraden zich op voorhand te registreren op de Manitou website. Openingstijden: vrijdag 10.00-22.00 uur, zaterdag 10.00-16.00 uur.

 

Lees ook:

Manitou vergroot heftruckrange (mei 2008)

Manitou halveert belang in Toyota (aug 2007)

Manitou stapt in de vorkheftrucks (nov 2006)

Laden en lossen in het terrein (PDF juli 2005)

Reageer op dit artikel