nieuws

Grote brand treft magazijn Blokker

Warehousing

In een Blokker-magazijn in Bodegraven heeft afgelopen vrijdag een grote brand gewoed. In het pand langs de snelweg A12 lagen voornamelijk kerstartikelen en tuinmeubelen opgeslagen. Bij de brand zijn geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen en niemand raakte gewond.

Grote brand treft magazijn Blokker

Rond kwart over vier vrijdagmiddag brak er brand uit in de kelder van het magazijn van Blokker, waar voorheen een orgelfabriek gevestigd was, aan de rand van Bodegraven. De brandweer heeft meer dan twintig voertuigen ingezet van korpsen uit Bodegraven, Alphen aan den Rijn, Gouda, Leiden, Hazerswoude, Reeuwijk en Woubrugge.

 

Evacuatie
Zo’n 75 bewoners van direct aangrenzende woningen werden geëvacueerd, vanwege de enorme rookontwikkeling. Zij zijn tijdelijk opgevangen in een verzorgingshuis, maar konden weer naar huis toen bleek dat er bij de brand geen asbestdeeltjes waren vrijgekomen.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel