nieuws

RFA introduceert sleutelklare compacte robotpalletisers

Warehousing

RFA, de importeur van Kawasaki Robots, introduceert sleutelklare compacte robotpalletisers met een multifunctionele klemgrijper. Het is geschikt voor Amerikaanse vouwdozen, wrap around dozen, dozen met losse deksels, trays met krimpfolie en trays met losse verpakkingen.

RFA introduceert sleutelklare compacte robotpalletisers

De robot pakt met deze grijper ook lege pallets van een stapel en legt deze op de palletiseerpositie. De eerste koper van deze robotpalletiser is een Nederlandse producent van biologische zuivelproducten.

Volgens RFA is de betrouwbaarheid hoog en zijn de onderhoudskosten gering. De importeur pronkt vooral met een sterk gedaalde aanschafprijs, zodat het niet meer onderdoet aan een palletiseermachine.

 

Kawasaki Robot-Case packer

Het bedrijf heeft ook een robot-case packer ontwikkeld voor het snel verpakken van kleine goederen. De eerste robotinstallatie is bestemd voor een kaasveredelbedrijf .

 

RFA

RFA levert standaard Kawasaki robots aan systeemintegratoren. Voor de verpakkingsindustrie integreert de importeur Kawasaki robotpalletisers voor het palletiseren en case-packen.

Het bedrijf is sinds 1992 de exclusieve verdeler voor Kawasaki robots in de Benelux en levert standaard Kawasaki robots aan systeemintegratoren. Voor de verpakkingsindustrie integreert het bedrijf Kawasaki robotpalletisers voor het palletiseren en case-packen.

Reageer op dit artikel