nieuws

Reachtruck voor chauffeur met visuele beperking

Warehousing

Sociale werkvoorziening Proson, het productiecentrum van Bartiméus te Ermelo is verhuisd naar een nieuw bedrijfsgebouw. Voor het nieuwe magazijn heeft het bedrijf een Yale-reachtruck van Wynmalen in gebruik genomen.

Reachtruck voor chauffeur met visuele beperking

Sociale werkvoorziening  Proson biedt aangepast werk aan mensen met voornamelijk een visuele beperking. Het nieuwe magazijn, waar al haar zes productieafdelingen op aansluiten, fungeert als een spin in het web. Het gebouw laat veel natuurlijk licht toe en heeft korte lijnen naar haar productieafdelingen.

 

Camera op de vork

Doorslag in keuze voor de Yale reachtruck was voornamelijk de joystick die in het gebruik als heel natuurlijk werd ervaren. De standaard ingebouwde veiligheden en als optie meegeleverd camerasysteem geven de bestuurder een extra veilig gevoel. Het oog van de camera, gemonteerd tegen de binnenkant van een vork, laat de bestuurder, op een ooghoogte gemonteerd scherm, precies zien waar de vorken zich bevinden. Dit bespaart onnodig omhoogkijken en biedt meer veiligheid. Wynmalen heeft ten tijde van aflevering een extra training verzorgt met cursusmateriaal.

 

Lees ook:

 

 

Reageer op dit artikel