nieuws

Logistics centre Schiphol voor DB Schenker

Warehousing

Logistiek dienstverlener DB Schenker heeft zich gevestigd in een nieuw modern pand op het Anthony Fokkerpark te Schiphol. Het warehouse is TAPA-A gecertificeerd en omvat zo’n 8.000 vierkante meter.

Logistics centre Schiphol voor DB Schenker

"Vanuit dit splinternieuwe logistics centre nabij Schiphol kunnen wij onze klanten alle gewenste dienstverlening op het gebied van luchtvrachtafhandeling aanbieden," aldus Ebi van Snek, senior vice president Air & Ocean bij Schenker International. Deze nieuwe locatie biedt ons de gelegenheid de operationele infrastructuur te optimaliseren en onze luchtvrachtactiviteiten verder uit te bouwen."

 

Olympische Spelen
Jan Verweij, branch manager Schiphol: "Of het nu reguliere zendingen betreft, onderdelen van schepen en vliegtuigen of bederfelijke goederen, DB Schenker heeft voor ieder product een service op maat. Eveneens is vanuit deze vestiging onze groep Global Sports Events werkzaam. Deze collega’s zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor de Olympische Spelen 2008 in Beijing."

 

130 medewerkers
Bij Schenker International in Amsterdam (Schiphol) zijn zo’n 130 medewerkers werkzaam. In de Benelux beschikt DB Schenker over een netwerk van 18 moderne logistieke centra en kantoren met meer dan 2.000 medewerkers. De vestigingen zijn gericht op het voortdurend ontwikkelen van innovatieve logistieke oplossingen op het gebied van landtransport (over de weg en per rail), lucht- en zeevracht, fairs & exhibitions, project services, warehousing en value added services.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel