nieuws

Jaarboek logistieke parken in webwinkel Reed Business

Warehousing

Het onlangs verschenen Jaarboek logistieke parken is opgenomen in de webwinkel van Reed Business. In het jaarboek krijgt u een overzicht gepresenteerd van maar liefst 29 logistieke parken in heel Nederland. Het jaarboek is een aanrader voor een ieder die binnen de logistiek zich bezighoudt met locatiebeslissingen of actief is op de logistieke vastgoedmarkt.

Jaarboek logistieke parken in webwinkel Reed Business
Jaarboek logistieke parken

In het jaarboek wordt in een achtergrondartikel ingegaan op actuele ontwikkelingen op de Nederlandse vastgoedmarkt. Daarnaast worden er 29 logistieke parken onder de loep genomen middels interviews met zowel gebruikers als de eigenaren van deze bedrijventerreinen.

 

Cijfers en feiten

Daarnaast krijgt u per logistiek park cijfers en feiten voorgeschoteld zoals beschikbaarheid van grond,.grondkosten per vierkante meter, de belangrijkste (logistieke) gebruikers en de nabijgelegen infrastructuur.

 

Bestellen

Het Jaarboek logistieke parken 2008 kunt u te bestellen op Reed Business Online Klantenservice en kost € 37,50 (incl. BTW).

 

 

Reageer op dit artikel