nieuws

Hyundai bouwt nieuwe fabriek

Warehousing

Het Zuid-Koreaanse Hyundai Heavy Industries investeert 330 miljoen dollar in de uitbreiding van zijn productiecapaciteit in Ulsan voor bouw- en graafmachines en vorkheftrucks. De nieuwbouw zal naar verwachting in oktober 2010 in gebruik worden genomen.

Hyundai bouwt nieuwe fabriek

Hyundai gaat al haar bouw- en graafmachines en vorkheftrucks in de nieuwe fabriek produceren. Op een totale fabrieksoppervlakte van 181.000 vierkante meter zal de productiecapaciteit nagenoeg verdriedubbelen van 22.000 naar 60.000 units per jaar.

Naast een nieuwe productie- en assemblagefabriek komen er ook nieuwe kantoren, testlaboratoria en opslaglocaties bij. Het totale vloeroppervlak van de gebouwen groeit van 218.000 naar 452.000 vierkante meter.

 

Het heftruckmerk wordt in Nederland geleverd door ZHE Heijningen

 

 

 

 

 

 

 

 

Hyundai heftruck productie 

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel