nieuws

Hyster biedt orderverzameltrucks voor hoog niveau

Warehousing

Heftruckleverancier Hyster komt met de nieuwste oplossing voor opslag op hoog niveau; de middel en hoog niveau K-series orderverzameltrucks. De nieuwe serie biedt een hefhoogte van acht meter met een capaciteit van 1000 kilogram.

Hyster biedt orderverzameltrucks voor hoog niveau

Bij de ontwikkeling van Hysters nieuwe K1.0M en K1.0H orderverzameltrucks voor hoog niveau is volgens de leverancier vooral gestreefd naar betrouwbaarheid en lage cost of ownership waarbij gebruik is gemaakt van de nieuwste Hyster-technologie, gebaseerd op de Combi-truck die in 2006 is geintroduceerd.

 

Aanpassen aan gebruiker

De orderverzameltruckserie is ontwikkeld om met een maximale snelheid van wel 8,8 km/u met last, en 9 km/u zonder last te kunnen rijden. Dit wordt bereikt door gebruik te maken van 6,4 kW wisselstroomrijmotoren (AC-technologie). De fly-by-wire-technologie zorgt voor een snelle, nauwkeurige en soepele besturing waarbij ook de stuurmotor is uitgevoerd met AC-technologie. De truck remt automatisch in bochten om de beheersbaarheid van het sterke, compacte chassis te verbeteren. Dankzij de keuze uit vier prestatie-instellingen kan de truck worden aangepast aan de eisen van de bestuurder en aan de applicatie.

Een hoogfrequente MOSFET-controller regelt de rij- en hydraulische functies voor een snelle, soepele accceleratie, rijrichtingsveranderingen met hoog koppel en grote hefprestaties door middel van de 12 kW wisselstroompompmotor.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel