nieuws

Raben koopt twee K+N-vestigingen in Duitsland

Warehousing

De Raben Group heeft twee logistieke vestigingen overgenomen van Kuehne+Nagel. Het gaat om de voormalige Cordes + Simon-vestigingen in Mittelwalde bij Berlijn en Prenzlau bij de Poolse grens.

Raben koopt twee K+N-vestigingen in Duitsland
Raben koopt twee K+N vestigingen in Duitsland

De beide vestigingen maken vanaf nu deel uit van Birkart Systemverkehre (BSV), een onderdeel van de Raben Group.  Door deze overname komt het aantal vestigingen van Birkart Systemverkehre in Duitsland op acht.

De laatste maanden investeert BSV intensief in de infrastructuur. Begin dit jaar verhuisde de vestiging van Birkart Systemverkehre in Mönchengladbach naar een nieuwe terminal in Mönchengladbach-Güdderath.

Strategische ontwikkeling

Wilfried Reiners, directeur BSV, over de overnames: “Ik ben ervan overtuigd, dat door de overnames in Mittenwalde en Prenzlau de weg is vrijgemaakt voor een goede strategische ontwikkeling van Birkart Systemverkehre.”

Lees ook:

Reageer op dit artikel