nieuws

Sideshift en vorkversteller voor after-markt

Warehousing

Om aan de toenemende vraag vanuit de markt te kunnen voldoen ontwikkelde Cascade enkele jaren geleden een kit waarmee een standaard-sideshift kan worden uitgebreid tot een gecombineerde sideshift en vorkversteller. Die kit werd geïntroduceerd tijdens de laatste Logistica. Vanaf nu is de kit ook los verkrijgbaar voor de after-markt.

Sideshift en vorkversteller voor after-markt

Als een klant een nieuwe vorkheftruck heeft besteld waarop te weinig bedieningshendels zijn, kan de kit op de bestaande sideshift gemonteerd worden en kunnen sideshift en vorkversteller met eenendezelfde hendel worden bediend. Met een elektronische schakelaar kan via RF tussen de functies worden geschakeld.

 

De voordelen: geen extra montagekosten en geen extra hydrauliekslangen in de mast, waardoor het zicht door de mast niet minder wordt.

 

Alle CeMAT-foto’s van 2008 nog eens bekijken?

  • Donderdag wederom primeurs, shows en spektakel

  •  

    of bekijk het complete CeMAT-dossier met al het laatste (product)nieuws: www.logistiek.nl/cemat

    Reageer op dit artikel