nieuws

Ruimtelijk orderpicken met truckprimeur

Warehousing

Mitsubishi heeft een regelrechte beursprimeur staan. Het betreft de gloednieuwe hoogheffende orderverzameltruck OPBH10NH. De truck brengt 1 ton tot een hoogte van 11,5 meter en biedt de bediener een ongekende ruimte om te werken. Belangrijk aandeel hiervoor wordt geleverd door het Ergolift-principe.

Ruimtelijk orderpicken met truckprimeur

Bij het Ergolift-principe is de cilinder van de initiële heffing niet voor, maar onder de cabine geplaatst. Hierdoor kon Mitsubishi de ruimte tussen de cabine en de pallet tot het absolute minimum beperken en ligt de pallet makkelijker in het werkbereik.

Cabinevloer

Ook nieuw is de opgewerkte cabinevloer voor beter zicht en meer hefvermogen en de veilige antislip vloermat in het midden van de truck. De mast is eveneens vernieuwd en kent dezelfde constructie als de reachtruckmodellen van dit merk. 

Door de cilinders binnen de profielen te plaatsen, zijn zowel het doorzicht als de stabiliteit vergroot. Uiteraard is de nieuwe truck geheel voorzien van AC-techniek.

Reageer op dit artikel