nieuws

MIDAC en R&W tekenen contract

Warehousing

Batterijfabrikant MIDAC en haar Nederlandse importeur R&W tractiebatterijen hebben donderdag op de CeMAT het officiële samenwerkingscontract getekend. Namens R&W plaatste directeur Jan Ruttenberg zijn handtekening, terwijl directeur Filippo Gerardi namens MIDAC de honneurs waarnam.

MIDAC en R&W tekenen contract

Dankzij dit contract bekrachtigen MIDAC en R&W hun relatie en spreken ze hun gezamenlijke mission statement uit: Passie, toewijding en innovatie, streven naar perfectie. “We zijn al langer leverancier van dit merk, maar dragen nu hun naam als officieel partner ook hardop uit”, aldus Jan Ruttenberg.

De overeenkomst betekent tevens dat MIDAC bij diverse heftruckfabrikanten batterijen kan leveren waarbij de kwaliteitseisen, van fabriek tot eindgebruiker, zijn geborgd. “De overeenkomst regelt alle rechten en plichten die we jegens elkaar hebben. Het is min of meer voor iedereen een sluitend garantiecertificaat.”

Reageer op dit artikel