nieuws

Hyundai introduceert elektroserie tot vijf ton

Warehousing

Hyundai introduceert op de CeMAT haar splinternieuwe elektrische heftruckserie met AC-techniek. De lijn telt tien modellen, in capaciteit oplopend van 1,5 tot 5 ton hefvermogen.

Hyundai introduceert elektroserie tot vijf ton

“Ook met deze nieuwe serie en de eerder geïntroduceerde 7-serie trucks met verbrandingsmotor volgen we de weg van Keep it Simple”, stelt topman Wang van Hyundai. “De klant moet simpelweg altijd op het product kunnen vertrouwen.”

 

Zware heftrucks
Met de elektrische heftruckrange erbij is Hyundai nog niet aan het einde van haar assortimentsuitbreiding. De dieselserie kent een topmodel van 8 ton, maar wordt binnenkort uitgebreid met een range zware heftrucks van 10 tot 16 ton. Ook de ontwikkelingen rondom waterstofmotoren en hybridetechnieken worden op de voet gevolgd. “Maar pas als de klant er echt voordeel van heeft zullen we het introduceren”, besluit Wang.

Reageer op dit artikel