nieuws

Dynamisch duo voor binnen en buiten

Warehousing

Zijladerfabrikant Hubtex-Genkinger uit Fulda toont twee nieuwe trucks. De MU-OP-serie betreft een man-up elektro-meerweghoogbouwtruck voor orderverzamelen op maximaal tien meter hoogte en een maximale hefcapaciteit van 4,5 ton.

Dynamisch duo voor binnen en buiten
Hubtex

De hoogbouw/combitruck wordt aangedreven met twee 80 V elektrische draaistroommotoren. De tweede nieuwe truck betreft een doorontwikkeling van de zware elektrische meerwegreachtruck uit de SQ-serie. Normaal gesproken zijn deze reachtrucks uitgerust met harde vulkollanbanden voor toepassing op een harde egale magazijnvloer. Met volrubberbanden zijn deze reachtrucks ook goed buiten inzetbaar op een oneffen ondergrond. Hubtex verloochend zijn afkomst als zijladerfabrikant niet. Ook deze modellen worden getoond.

 

Waar te vinden?

Hal 26, Stand H10

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel