nieuws

Thermo Fisher Scientific opent centraal dc in Veghel

Warehousing

Scientific Instruments, een divisie van medisch apparatuurleverancier Thermo Fisher Scientific, heeft onlangs in Veghel een nieuw distributiecentrum voor service parts geopend. Met het EMEA-dc (Europa, Midden-Oosten en Afrika) wil het bedrijf zijn logistieke proces veranderen van lokaal naar pan-Europees niveau.

Thermo Fisher Scientific opent centraal dc in Veghel
Thermo Fisher Scientific

 

Ook wil Thermo Fisher Scientific met het nieuwe dc, waarvoor DHL als logistieke partner is aangetrokken, de voorraadplanning en het voorraadniveau op een beter niveau brengen.

 

Uitgaande orders

Met behulp van DHL moet het centrale dc in Veghel eveneens zorgen voor een verbetering van de kwaliteit van de uitgaande orders.

 

Verhuizing

Als gevolg van deze centralisatie zijn de vijf regionale warehouselocaties van Thermo Fisher verhuisd naar Veghel. Gezamenlijk leveren de DHL business units DHL Exel Supply Chain en DHL Express aan de leverancier van medische apparatuur een logistieke oplossing die een groot deel van de keten beslaat: van inslag, ontvangst, opslag, voorraadbeheer, verpakken, verzorgen van export documenten, tot het behandelen van retouren en distributie.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel