nieuws

Soco plaatst pallet robot in een box

Warehousing

Soco System heeft een geheel nieuw palletiseerconcept ontwikkeld: de Robot-in-a-Box. Het concept is eenvoudig, maar doeltreffend. De palletiseerrobot wordt bij voorbeeld aan het einde van een productielijn geplaatst en daar op de juiste hoogte gekoppeld aan een conveyorbelt, of rollenbaan.

Soco plaatst pallet robot in een box
Soco System Robot in an box

Zodra de eerste doos hierover arriveert, registreert de robot automatisch de afmetingen. De computer berekent dan razendsnel het optimale stapelpatroon en start direct daarna met het palletiseren. Het palletiseersysteem is zo nauwkeurig dat het volgens de Deense fabrikant niet ingeregeld hoeft te worden. Het systeem wordt bediend via een touchscreen terminal. De Robot-in-a-Box kan gekoppeld worden aan een draadloos netwerk, webcam en voorziet in diagnose op afstand met de fabrikant bij onverwachte storingen.

 

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit artikel