nieuws

Paul van Bossum naar Exide Technologies

Warehousing

Paul van Bossum wordt per 1 juni 2008 de sales and marketing director Benelux van Exide Technologies Nederland en Exide Belgium. Paul van Bossum is geen onbekende in de intern transport-wereld. Zo was hij tot 2003 algemeen directeur bij Still en commercieel manager bij Barloworld.

Paul van Bossum naar Exide Technologies
Paul van Bossum

Zijn meest recente werkervaring heeft hij opgedaan bij ISA training & coaching. “Ik vind het een uitdaging om bij een bedrijf als Exide aan de slag te gaan. Ik merk dat ik ook  heel erg veel zin heb om onder andere de intern transport-wereld weer in te duiken. Het blijft toch kriebelen. Ik weet zeker dat ik mijn ervaringen uit mijn werkverleden heel goed kan toepassen in mijn nieuwe functie als sales and marketing director; ik ken de markt, de relaties."

 

België

"Tevens is het voor mij een uitdaging om ook deze markt in België te gaan bewerken, dat is een nieuw terrein voor mij. Hoewel ik per 1 juni begin, zal ik proberen nu al zoveel mogelijk betrokken te raken bij de gebeurtenissen binnen Exide.”

Tot die datum zullen de werkzaamheden worden waargenomen door Christian Lanvin, algemeen directeur.

 

Batterijen

Exide Technologies is leverancier van herlaadbare lood-zwavelzuurbatterijen. Met vestigingen in Vlaardingen en Bunnik in Nederland en Kontich en Florival-Archennes in België biedt de Benelux-organisatie werk aan ongeveer 115 mensen. 

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel