nieuws

Inschrijving Veiligste Magazijn is geopend

Warehousing

Vanaf nu kunnen bedrijven zich weer inschrijven voor de verkiezing van het Veiligste Magazijn van 2008. Deelname aan deze verkiezing is een ideale mogelijkheid om te checken hoe het met de veiligheid op de magazijnvloer is gesteld. Inschrijven kan tot en met vrijdag 20 juni.

Inschrijving Veiligste Magazijn is geopend
Het Veiligste Magazijn van Nederland

Om het belang van een veilige en gezonde werkomgeving te benadrukken, organiseren VTL, Randstad, BMWT en Transport+Opslag dit jaar voor de derde keer de verkiezing van het Veiligste Magazijn van Nederland.

 

Impuls

Uit de eerste twee edities blijkt dat bedrijven deelname aan de prijs vooral beschouwen als een geweldige impuls om de veiligheid op de magazijnvloer nog verder te verbeteren. Meedoen aan de verkiezing leidt ook tot groot enthousiasme onder de medewerkers van de deelnemende bedrijven. Het blijkt dat ze graag een stapje extra zetten om voor de prijs in aanmerking te komen.

 

Veiligheidscheck

Bedrijven die zich inschrijven voor de verkiezing, krijgen daarvoor het nodige terug:

  • Na sluiting van de inschrijving selecteert de jury tien magazijnen die een gratis veiligheidscheck krijgen van ervaren inspecteurs van het CCV
  • De resultaten van de CCV-inspecties worden teruggekoppeld in een overzichtelijk rapport, dat aanknopingspunten biedt om de veiligheid verder te versterken.
  • Alle deelnemende bedrijven krijgen gratis toegang tot de Dag van het Magazijn op dinsdag 28 oktober 2008. De Dag van het Magazijn is een congres over veilig en gezond werken in magazijnen en dc’s.
  • Natuurlijk maakt elke deelnemer ook kans op 5000 euro, de prijs voor het Veiligste Magazijn van 2008.

 

Prijsuitreiking

Op basis van de tien rapporten van de CCV-inspecteurs selecteert de deskundige jury in september drie genomineerden voor de titel Veiligste Magazijn van 2008. Deze drie genomineerden krijgen vervolgens een uitgebreid bezoek van de jury. Vervolgens maakt de jury tijdens de Dag van het Magazijn op 28 oktober in Diemen de winnaar bekend.

 

5000 euro

De winnaar mag zich een jaar lang het Veiligste Magazijn van Nederland noemen en treedt daarmee in het rijtje van gerenommeerde bedrijven als DHL en Intel, de winnaars van respectievelijk 2006 en 2007. De winnaar krijgt naast deze titel natuurlijk een fraaie oorkonde en een cheque van 5000 euro, dat moet worden besteed aan versterking van de veiligheid op de werkvloer.

 

Ga naar:

Reageer op dit artikel