nieuws

Heavy duty-mast voor reachtruck Yale

Warehousing

De Yale-reachtrucks zijn nu ook verkrijgbaar met een nieuwe serie hoge masten die het mogelijk maken om volle pallets ook de boven twaalf meter hoogte in de magazijnstellingen te zetten. Het gaat om de reachtrucks met een capaciteit van 1.600 tot 2.000 kilogram.

Heavy duty-mast voor reachtruck Yale
Yale

Importeur Wynmalen Materials Handling ziet een toenemende vraag om volle pallets hoger dan twaalf meter weg te zetten. De nieuw ontworpen masten van Yale, met standaard geïntrigeerde side-shift, geven een minimum aan slingering en mastverdraaiing op grote hoogte en belemmeren volgens de leverancier nauwelijks het zicht van de bestuurder.

 

Gesloten tv-circuit

Als optie kunnen er ook camera’s op de vorken met een gesloten tv-circuit worden aangebracht, met een monitor op ooghoogte van de bestuurder, wat hem of haar extra vertrouwen, zekerheid en veiligheid moet geven tijdens het manoeuvreren op grote hoogtes.

 

Zie ook:

Overig productnieuws op logistiek.nl

 

Reageer op dit artikel