nieuws

TLNplanner.nl geheel vernieuwd en online

Warehousing

De geheel vernieuwde website van TLNplanner.nl is online. Deze website is opgezet als informatiepunt voor zowel gebruikers van TLNplanner als potentiële nieuwe relaties van belangenorganisatie Transport en Logistiek Nederland. Zo zijn er nu in het menu ‘downloads alle updates’, brochures en handleidingen beschikbaar.

TLNplanner.nl geheel vernieuwd en online
TLNplanner

De TLNplanner is de ‘standaard’ routeplanner van Transport en Logistiek. Dagelijks berekenen hier ruim 6.000 klanten van TLN de te rijden afstanden, (tol-)kosten en rijtijden. Dankzij deze standaard heeft iedereen een gelijke basis voor facturatie op basis van kilometers en zijn hier geen discussies meer over. De TLNplanner kent, naast vrij te definiëren voertuigen, vier standaard voertuigen: zware vrachtwagen (40 ton), lichte vrachtwagen (20 ton), stad distributiewagen (12 ton), bestelwagen (koerier). Om afstanden uniform te kunnen bepalen, liggen de snelheden en parameters voor deze voertuigen vast. Hierdoor krijgt iedere gebruiker van de TLNplanner bij keuze van dezelfde kaart en voertuig dezelfde uitkomst.

 

Logistieke RSS Feeds
Nieuw op TLNplanner.nl zijn de RSS feeds van de websites van de vakbladen TTM, Logistiek en PTV. Deze feeds zetten automatisch al het laatste nieuws van de logistieke websites op TLNplanner.nl. Op de vorige website was het al mogelijk om foto’s van bedrijfswagens te plaatsen. Dit werd zo goed ontvangen dat de website overspoeld raakte. Daarom worden deze foto’s nu in een carrousel vertoond en kunnen er meerdere foto’s op website geplaatst worden.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel