nieuws

Rotom bouwt palletfabriek in Polen

Warehousing

Rotom Polska neemt begin april een nieuwe Poolse productielocatie voor houten pallets in gebruik. De palletfabrikant verwacht dat de productiecapaciteit de komende jaren zal verdriedubbelen. De investering bedraagt circa 2,8 miljoen euro. Rotom Polska is opgericht in 2003 en heeft een hoofdvestiging in Jelcz-Laskowice.

Rotom bouwt palletfabriek in Polen
Rotom Polska

Twee productielijnen en een grote reparatie-unit moeten ervoor zorgen dat Rotom aan de stijgende vraag kan voldoen. Het nieuwe magazijn zal worden gebruikt voor de opslag van onder andere houten pallets, kratten en bakken.

 

Omvang

De nieuwe productielocatie omvat 45.000 m2 en komt bij Skroda Slaska, ongeveer 30 kilometer westelijk gelegen van Wroclaw. Op het terrein wordt momenteel gewerkt aan de bouw van een dubbele droogkamer, 2.600 m2 bedrijfshal, 1000 m2 droge opslagruimte en 700 m2 kantoor met showroom. Daarnaast wordt 1 hectare buitenterrein verhard.

Reageer op dit artikel