nieuws

Rhenus huurt bedrijfsruimte in Tilburg

Warehousing

Rhenus Contract Logistics heeft in een nieuw distributiecentrum in Tilburg circa 10.000 m² bedrijfsruimte, 300 m² kantoorruimte en 1.400 m² mezzanine gehuurd ten behoeve van een logistieke operatie voor een opdrachtgever uit de medische sector.

Rhenus huurt bedrijfsruimte in Tilburg
Rhenus huurt bedrijfsruimte in Tilburg

Deze nieuwbouwontwikkeling van Dok Vast B.V., gelegen op bedrijventerrein Katsbogten, werd in december 2007 opgeleverd. Met de verhuur aan Rhenus Contract Logistics is het object, dat een totale oppervlakte heeft van ongeveer 40.000 m², geheel verhuurd. Andere huurders zijn Dobotex en Koeltransport Tilburg.

 

Distributiesector

Bedrijventerrein Katsbogten bestaat uit 70 hectare grond en wordt ontwikkeld sinds het einde van de jaren tachtig. Reden daarvoor was dat diverse bedrijven uit de transport- en distributiesector een locatie aan de A58 zochten. Inmiddels zijn er enkele tientallen bedrijven uit de logistieke sector gehuisvest op Katsbogten, waarvan de totale voorraad bedrijfsruimte 210.000 m² bedraagt.

 

Lees ook

Reageer op dit artikel