nieuws

Lanvin nieuwe directeur Exide

Warehousing

De Fransman Christin Lanvin (53) is benoemd tot algemeen directeur van Exide Technologies Nederland en Exide Belgium BVBA. Hij volgt daarmee Henk Lammertse op, die het bedrijf verruilde voor het directeurschap bij Still intern transport. Lanvin is sinds 1987 werkzaam voor de firma Exide, waarvan de laatste vier jaar als Business Director Asia.

Lanvin nieuwe directeur Exide
Christin Lanvin Exide

In deze functie ondersteunde hij de industriële zaken voor 12 landen, met inbegrip van China, Japan, Singapore en Indonesië.

 

Aftasten

“Ik zie het als een uitdaging om hier in Nederland als directeur te beginnen. Het is voor mij ook even aftasten en een omschakeling, ik kom natuurlijk uit een hele andere omgeving en cultuur. Maar ik weet zeker dat ik mij hier op mijn plaats zal gaan voelen en uiteraard komt mijn jarenlange ervaring bij Exide mij nu goed van pas. De komende weken zullen in het teken staan van het bezoeken van onze relaties en mij bekend maken met de Nederlandse en Belgische markt.”

Op zeer korte termijn zal ook bekend worden wie Jan Verbeek bij Exide gaat opvolgen als sales- en marketingmanager Benelux.

 

Lees ook:

Henk Lammertse wordt nieuwe directeur Still (nov. 2007)

Reageer op dit artikel